Foto: Publicitātes foto
Latvijas sporta deju pāris Staņislavs Varess un Gunta Zabrauska Rīgā notikušajā pasaules čempionātā desmit dejās jauniešiem (16-18.g.) 34 pāru konkurencē iekļuva finālā un izcīnīja 6.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses dienests.

Par pasaules čempioniem pārliecinoši kļuva Sergejs Rožkovs un Veronika Dička no Krievijas. Pieaugušo grupā pasaules sporta deju federācijas "World open" reitingā un Rīgas domes kausā Standartdejās pieaugušajiem 63 pāru konkurencē otro vietu izcīnīja Andrejs Rogovenko un Anna Vorončuka.

WDSF reitinga sacensībās pieaugušajiem ST dejās "Baltic Grand prix" ietvaros pirmo reizi finālā bija divi Latvijas pāri. Valsts čempioni Andrejs Rogovenko un Anna Vorončuka izcīnīja otro vietu, bet ceturtie bija Edgars Līnis un Elīza Ancāne. Par vakardienas zaudējumu un palikšanu otrajā vietā Eiropas kausā šoreiz reabilitējās Lietuvas vicečempioni Evaldas Sodeika un Ieva Zukauskaite, izcīnot uzvaru, bet trešo vietu ieņēma Dmitrijs Kolobovs un Signe Buska no Dānijas.

Jauniešiem Latīņamerikas dejās WDSF reitingā no 48 pāriem fināla sešiniekā iekļuva divi Latvijas pāri. Karolim Junelim un Kristīnai Garifuļinai godpilnā trešā vieta, bet Natans Katkovskis un Jeļizaveta Manija palika sestie. Uzvarēja Krievijas dejotāji Vladislavs Koļesņikovs Anna Isakoviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!