Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 27.jūlijā, pēc vairāku gadu pārtraukuma Daugavpilī atkal norisinājās Latvijas čempionāta sacensības olimpiskajā triatlona distancē. Vīriešu konkurencē par uzvarētāju kļuva Andrejs Dmitrijevs, bet sievietēm – Antra Roga, vēsta informācija Latvijas Triatlona federācijas mājaslapā.

Dmitrijevs finišēja ar rezultātu 1 stunda, 58 minūtes un 49.95 sekundes. Otro vietu, no līdera atpaliekot nepilnu minūti, izcīnīja Atis Brikovskis, bet trešajā vietā pēc nepilnām sešām minūtēm palika Artūrs Sprukts. 

Sieviešu konkurencē Antra Roga finišēja pirmā ar rezultātu 2 stundas 34 minūtes un 18.30 sekundes, kas vīriešu konkurencē ļautu izcīnīt 14. vietu. Otrajā vietā palika Anita Lebedeva, bet trešajā vietā – Ineta Siliņa.

Peldēšanas posms notika Stropu ezerā, riteņbraukšanas trase atradās Krimuldas ielā, savukārt skriešana – pa Dzintaru ielu.

Sacensībās triatlonisti startēja piecās grupās, bet sporta entuziasti varēja piedalīties tautas klasē. Sacensības organizēja DTC "Jaunība" sadarbībā ar Latvijas Triatlona federāciju un Daugavpils pilsētas sporta pārvaldi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!