Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) pārstāvji Riodežaneio aizvada priekšpēdējo pārbaudi pirms 2016. gada Vasaras olimpiskajām spēlēm un brīdina orgkomiteju, ka darāmā vēl ir ļoti daudz.

SOK koordinācijas komisijas vadītāja un SOK viceprezidente Navāla El Mutavakela atzinusi, ka ir panākts nozīmīgs progress sagatavošanās darbos, taču darāmā vēl ir ļoti daudz.

"Jūs esat nodrošinājuši arēnas testa sacensībām, kas būs labs mantojums nākamajām paaudzēm," atklājot trīs dienu vizīti, Rio Olimpiādes rīkotāju paveikto mediju klātbūtnē uzslavēja Mutavakela, paužot gandarījumu arī par mārketinga aktivitātēm, biļešu pārdošanas programmu un lielo interesi par olimpiskās lāpas stafeti, kas sāksies nākamā gada maijā.

Taču SOK nav īsti apmierināti ar Riodežaneiro olimpisko spēļu organizatoru darbu pie sporta celtnēm, kas ir jāpārņem, pilsētas transporta un infrastruktūras uzlabošanas, uzzināja portāls "insidethegames.biz".

SOK komisijas pārstāvji trīs dienu pārbaudes vizītē tiksies ar visu triju līmeņu valdības pārstāvjiem - pilsētas, štada un valsts, kā arī Brazīlijas Olimpiskās komitejas vadību, lai pārspriestu gatavošanās gaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!