Rīgā noslēdzies cīņu šovs "Klondaika Fight Arena", kur sportisti sacentās boksā, jauktajā cīņu mākslā (MMA) un kikboksā.

Turnīra ietvaros bija paredzētas desmit cīņas, taču kikboksa duelis starp Latvijas pārstāvi Vitāliju Buhrjakovu un poli Maceju Duļiku nenotika.

Vakars iesākās ar MMA maču starp lietuvieti Renatu Busku un Daniku Vesnenoku no Latvijas. Šis duelis noslēdzās neizšķirti. Savukārt cīņa par Baltijas čempiona titulu boksā vidējā svarā beidzās ar Ričarda Bolotņika uzvaru ar punktiem pār Andreju Pokumeiko.

Tāpat notika spēkošanās kikboksā starp Latvijas un Nīderlandes klubiem. Visās trīs cīņās uzvaras izcīnīja Latvijas sportisti – Stass Makarenko uzvarēja Ramiro Peresu, Valērijs Podojahins pieveica Karimu Elu Osroti, bet Velērijs Mikalauskas sakāva Santino Peresu.

Viens no Latvijas perspektīvākajiem kikbokseriem Edgars Freimanis ar nokautu uzvarēja lietuvieti Vitautu Sadausku. Latvietis Jānis Ginters piekāpās cīņā Mantam Rimdeikam no Lietuvas, bet Aleksandrs Kukarekins pārspēja citu lietuvieti Arnoldu Ragazinsku.

Notika arī viena dāmu kikboksa cīņa, kurā Estere Palapa uzvarēja Lietuvas sportisti Redu Stasauskaiti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!