Foto: Publicitātes foto
Pagājušās nedēļas nogalē Tukumā cīņu šovā "Milžu cīņas 4" jelgavnieks Roberts Skujiņš smagā trīs raundu cīņā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvarēja rīdzinieku Mihailu Zabajevu, kļūstot par jauno Latvijas vieglā svara čempionu jauktajā cīņu mākslā (MMA), informēja sacensību organizatori.

Šis duelis, kurā abi cīkstoņi spēkojās par vakanto Latvijas čempiona jostu vieglajā svarā, notika Tukuma Ledus Hallē un bija pasākuma "Milžu cīņas 4" pēdējā, noslēdzošā cīņa.

Sportisti nelika vilties pasākuma apmeklētājiem. Cīņa asumus uzņēma jau pašām pirmajām sekundēm. Sportisti lielāko mača daļu pavadīja parterā, daudz cīkstējās un demonstrēja labu cīņas tehniku, kā arī izdarīja daudz sitienu. Nedaudz labāks visos raundos bija kluba "Sparta" pārstāvis Roberts Skujiņš, kuram arī pēc aizvadītajiem trīs piecu minūšu raundiem ringa tiesnesis arī pacēla roku. Roberts kļuva par jauno Latvijas čempionu MMA svarā līdz 70 kg.

Arī citās cīņu šova "Milžu cīņas 4" divkaujās netrūka asu izjūtu. Bijušais pretendents uz WKU pasaules čempiona titulu kikboksā Edgars Freimanis pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica lietuvieti Mantu Mažeiku, kanādietis Ksavjē Aloi otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Raimondu Kozlovski, boksa cīņā Jānis Černauskis otrajā raundā ar spēcīgu sitienu nokautēja Konstantīnu Bulohovu, džudists Jurijs Dubatovka ļoti līdzvērtīgā MMA cīņā ar rokas laušanas paņēmienu uzveica Latvijas čempionu MMA starp jauniešiem Pāvelu Baženovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!