Latvijas florbola izlase Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā nerespektēs nevienu pretinieku un cīnīsies par katru laukuma centimetru, uzsver valstsvienības vārtsargs Andis Blinds.

Jau vēstīts, ka 3. decembrī Rīgā sāksies 11. pasaules florbola čempionāts, un Latvijas izlase apakšgrupu turnīrā sacentīsies ar Zviedrijas, Čehijas un Norvēģijas valstsvienībām.

"Par ko man nav šaubu ir tas, ka mēs cīnīsimies līdz pēdējam. Mēs nerespektēsim nevienu un cīnīsimies par katru laukuma centimetru," Latvijas Florbola savienībai teica Blinds. "Visi no šī čempionāta aizbrauks ar atmiņām, ka šī bija īpaša Latvijas komanda."

Latvijas florbola izlase šajā pasaules čempionātā cer beidzot pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru un ielauzties cīņā par godalgām.

"Izlase ir pietiekami labi sagatavojusies. Pēdējā sagatavošanās posmā bijām Vācijā, kur aizvadījām labas pārbaudes spēles. Izcīnījām uzvaras ar necerēti lieliem rezultātiem, un ceru, ka nevienam nav iezadzies pašpārliecinātības velniņš," iepriekš portālam "Delfi" teica LFS prezidents Ilvis Pētersons. "Spēlētāji būs gatavi, viņiem papildus motivācija nebūs jāmeklē. Ir jāiet un jācīnās par uzvaru, klusībā cerot paveikt kādu brīnumu".

Andis Blinds: "Mēs nerespektēsim nevienu un cīnīsimies par katru laukuma centimetru" #florbols #floorball #WFCRiga pic.twitter.com/A4ogXSd4VT

— LFS (@LFS_floorball) November 29, 2016



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!