Foto: floorball.lv
"Valmieras" komanda "Elvi florbola līgas" vīru turnīra pusfināla sērijas trešajā spēlē piektdien savā laukumā ar 8:5 (2:1, 1:2, 5:2) pārspēja regulārā čempionāta spēcīgāko komandu "Triobet/Ulbroka", izraujot uzvaru pamatlaika pēdējās minūtēs.

Līdz ar to Valmieras florbolisti sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1.

Pēc pirmajiem diviem periodiem rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 3:3, bet trešās trešdaļas pirmajā minūtē Krišjānis Zeps un Edžus Ceriņš panāca 5:3 viesu labā, taču tie izrādījās pēdējie "Triobet/Ulbroka" vārti šajā mačā. Perioda 13.minūtē Ints Vilks mājiniekiem vienus vārtus atguva, bet pamatlaika beigās Mārtiņš Kājiņš divarpus minūtes pirms finālsvilpes panāca neizšķirtu, bet pusotru minūti vēlāk izvirzīja "Valmieras" komandu vadībā. Pēdējā minūtē "Triobet/Ulbroka" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, un valmierieši ieraidīja vēl divas bumbiņas tukšajos viesu vārtos.

Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm ražīgākais bija Vilks, bet pa diviem vārtiem Kājiņam un Ričardam Eglītim.

Sērijas trešā spēle notiks svētdien "Valmieras" komandas laukumā.

Šīs pusfināla sērijas pirmajā mačā "Valmiera" sestdien viesos uzvarēja ar 6:2, bet "Triobet/Ulbroka" otrā mačā svētdien revanšējās un izcīnīja uzvaru ar 5:3.

Tikmēr otrā pusfināla sērijā pērnā gada valsts čempione "Lielvārde/FatPipe" pēc diviem mačiem spēlē neizšķirti 1-1 (4:5, 10:4) ar Stalbes "Pārgauju".

Iepriekš ceturtdaļfinālā "Lielvārde/FatPipe" ar 4-0 uzvarēja Liepājas "Kuršus", bet "Pārgauja" ar 4-3 pārspēja titulēto Cēsu "Lekringu". Savukārt "Triobet/Ulbroka" ar 4-1 apspēlēja "Rockets" florbolistus, bet "Valmiera" ar 4-3 uzveica Kocēnu "Rubeni".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, kuri finālā pārspēja "Mogo-RTU/Rockets" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!