Foto: F64
Latvijas kamaniņu braucējs Elīza Tīruma sestdien Soču olimpiskajā trasē ieņēma astoto vietu Pasaules kausa noslēdzošajā posmā.

Vēl viena Latvijas sportiste Ulla Zirne divu braucienu summā ieņēma 13.vietu, kas ir viņas karjeras augstākais sasniegums.

Par sacensību uzvarētājām kļuva Vācijas kamaniņu braucējas – pirmā bija Tatjana Hifnere, kura par 0,038 sekundēm apsteidza Natāliju Geizenbergeri un par 0,306 sekundēm Anki Višņevski.

Elīza Tīruma abos braucienos uzrādīja devīto labāko laiku, kas summā deva astoto vietu. Savukārt jaunā Zirne pirmajā braucienā ieņēma vien 18.vietu, bet otrajā sasniedza septīto ātrāko laiku, kopvērtējumā pakāpjoties uz augsto 13.vietu. Elīza Tīruma uzvarētājai zaudēja 0,862 sekundes, bet Zirne – 1,154 sekundes.

Pasaules kausa kopvērtējumā uzvarēja Geizenbergere (855 punkti), otrā bija Višņevski (655 punkti), bet trešā – Hifnere (561 punkts). Elīza Tīruma kopvērtējumā palika 11.vietā (262 punkti), Maija Tīruma, kura veselības problēmu dēļ šosezon startēja tikai piecos posmos, ierindojās 26.vietā (117 punkti), bet Zinre – 40.vietā (46 punkti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!