Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien piedzīvoja latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda, kas izbraukumā ar 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienībai.

Masaļskis ceturto maču pēc kārtas palika savas komandas rezervē, bet Mihails Birjukovs, kurš pirmdien tika atzīts par aizvadītās nedēļas līgas labāko vārtsargu, šoreiz "Jurga" vienības vārtos atvairīja 32 no 36 pretinieku metieniem.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Deniss Abdulins, bet pa reizei precīzi bija arī Andrejs Subotins un Filips Savčenko. Savukārt "Jugra" rindās ar vienīgo precīzo metienu izcēlās Vitālijs Sitņikovs.

Līdz šim mačam "Jugra" bija izcīnījusi trīs uzvaras izbraukumā pēc kārtas.

Citā spēlē piecu zaudējumu sēriju izdevās pārtraukt Georgija Pujaca pārstāvētajai Novosibirskas "Sibirj" komandai, kas izbraukumā ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Baltkrievijas vienību Minskas "Dinamo".

Tomēr "Sibirj" komandas kapteinis Pujacs potītes traumas dēļ izlaida otro spēli. Kā ziņots, viņš laukumā nevarēs doties vismaz divas nedēļas.

Šajā spēlē "Sibirj" labā ar precīziem metieniem izcēlās Vladimirs Tarasenko un Jori Lehterja, kurš uzvaras vārtus guva pagarinājuma trešajā minūtē. Savukārt Minskas kluba rindās vienīgo reizi precīzs bija Džefs Plets.

Pēc šīm spēlēm Austrumu konferences kopvērtējumā "Jugra" ar 14 punktiem 11 spēlēs saglabāja sesto vietu, bet "Sibirj" komanda ar 12 punktiem desmit cīņās atrodas priekšpēdējā, 11.pozīcijā.

Pateicoties "Avtomobilist" uzvarai, uz pēdējo vietu visas līgas kopvērtējumā atkrita Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", kuras kontā šobrīd ir pieci punkti astoņās cīņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!