Foto: LETA
Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) decembra mēneša labākajiem spēlētājiem nosaukti Kari Ramo, Sergejs Gončars un Jevgēņijs Malkins.

Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētās Omskas "Avangard" komandas vārtsargs Ramo septiņās pagājušā mēneša spēlēs trīs reizes savus vārtus nosargāja neskartus. Šajos mačos viņš ielaida vidēji 1,15 ripas un atvairīja 95,72% pretinieku metienu.

Savukārt par mēneša labāko aizsargu nosaukts Magņitogorskas "Metallurg" komandas pārstāvis Gončars, kurš deviņās decembra cīņās guva vienus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

Gončara lietderības koeficients bija +11.

Arī mēneša labākā uzbrucēja tituls pienācies "Metallurg" komandas pārstāvim, pie šī goda tiekot slavenajam Malkinam. Viņš deviņās aizvadītajās spēlēs iekrāja 25 rezultativitātes punktus - astoņi gūti vārti un 17 rezultatīvas piespēles.

Malkina lietderības koeficients šajā laikā bija +15.

Tikmēr par mēneša labāko jauno spēlētāju nosaukts vārtsargs Aleksandrs Šaričenkovs no Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās līgas čempionvienības Maskavas "Dinamo", kurš septiņās spēlēs divreiz palika nepārspēts, ielaižot vidēji 2,4 ripas un atvairot 90,91% metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!