Foto: Itar-Tass/Scanpix
Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Habarovskas "Amur" galveno treneri ceturtdien apstiprināts krievu speciālists Jevgeņijs Popihins, vēsta Krievijas mediji.

Atgādinām, ka pēc neveiksmīgā "Amur" snieguma no amata tika atbrīvots somu speciālists Hannu Jortika. Somu treneris "Amur" sāka trenēt 2011.gada aprīlī, un aizvadītajā sezonā ar komandu sasniedza labākos rezultātus tās vēsturē, nopelnot līguma pagarinājumu uz divām sezonām. Tomēr šajā sezonā Habarovskas komandai atkal neveicas, un tā Austrumu konferencē ar 39 punktiem 42 spēlēs ir 11.vietā.

Savukārt Popihina pēdējā darba vieta, kur viņš bija galvenais treneris, bija Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandā, no kuras viņš tika atlaists 2010.gadā. Šajā šezonā Popihins strādā Minskas "Dinamo" komandā.

Minskas "Dinamo" vēl nav devusi brīvlaišanas vēstuli Popihinam, un šis jautājums tiks izskatīts pēc Baltkrievijas komandas nākamās spēles.

Savulaik Rīgas "Dinamo" rindās spēlējušais Popihins savā trenera karjerā trenējis ne tikai Krievijas klubus, bet arī strādājis Šveicē. Rīgā viņš spēlēja no 1980. līdz 1984.gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!