Foto: RIA Novosti/Scanpix
Austrumu konferences komanda rezultatīvā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēlē svētdien ar rezultātu 18:11 (6:3, 7:3, 5:5) sagrāva Rietumu konferenci.

Zīmīgi, ka pirmos divus vārtus guva tieši Rietumu konferences komanda, bet turpinājumā sešus bezatbildes vārtus guva austrumnieki, kas vēlāk savu pārsvaru vairs neatdeva.


Uzvarētājiem četrus vārtus guva Jevgēņijs Kuzņecovs, bet Rietumu konferences rindās pa trim reizēm precīzi bija Iļja Kovaļčuks un Aleksandrs Koroļuks.

Cīņas beigās ripu vārtos ieraidīja arī Austrumu konferences vārtsargs Konstantīns Baruļins, tomēr šis vārtu guvums netika iesaistīts.

Kopš 2011.gada, kad KHL Zvaigžņu spēlē sāka spēlēt "Austrumi" pret "Rietumiem", visas reizes triumfējusi tieši Austrumu konferences komanda.
Kā ziņots, sestdien notikušajos meistarības konkursos Rietumu konferences komanda, kuras kapteinis bija Kovaļčuks, ar rezultātu 7-6 pārspēja Alekseja Morozova vadīto Austrumu konferences komandu.

Kā ziņots, līgas Zvaigžņu spēlē pirmo reizi nebija pārstāvēts neviens Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētājs, kā arī neviens no pārējos līgas klubos spēlējošajiem Latvijas hokejistiem.

Savukārt viens no Rietumu konferences komandas vadītājiem bija Latvijas speciālists un līgas čempionvienības Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!