Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Vasīlijs Košečkins, Ansi Salmela un Jūnass Andersons.

Par labāko vārtsargu atzīts Čerepovecas "Severstaļ" vārtu vīrs Košečkins, kurš divās nedēļas laikā aizvadītajās spēlēs palīdzēja komandai izcīnīt divas uzvaras, turklāt ielaida vien vienus vārtus. Viņš atvairīja vidēji 97,7% metienu un vidēji ielaida 0,5 ripas.

Savukārt par nedēļas labāko aizsargu nosaukts Omskas "Avangard" komandu pārstāvošais Salmela, kurš ir komandas biedrs Georgijam Pujacam. Viņš divos nedēļas mačos guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, iekrājot arī pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Tikmēr latvieša Sanda Ozoliņa komandas biedrs Mitišču "Atlant" rindās Andersons kļuvis par nedēļas labāko uzbrucēju, divās spēlēs gūstot četrus vārtus.

Savukārt par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts uzbrucējs Tomāšs Rahūneks no Čehijas komandas Prāgas "Lev", kurā par ģenerālmenedžeri strādā latvietis Normunds Sējējs, bet to pārstāv uzbrucēji Mārtiņš Cipulis un Aleksandrs Ņiživijs. Viņš divos nedēļas mačos izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!