Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas kluba Minskas "Dinamo" galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis mačus ar Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" nosaucis par īstu derbiju.

Atgādinām, ka Minskas un Rīgas komandas spēkosies KHL Cerības kausa pusfināla sērijā. Šīs sērijas pirmais mačs norisināsies trešdien, Rīgā.

"Pretiniekus izvēlēties nav iespējams. Domāju, ka mači ar Rīgas "Dinamo" būs interesanti. Tas ir īsts derbijs," Minskas "Dinamo" oficiālajā mājaslapā citēts Andrijevskis. "Vienmēr bijušas saspringtas un principālas spēles, neatkarīgi no tā, kurā vietā turnīra tabulā atrodas komandas. Pie tam šī sāncensība nav tikai klubu līmenī, bet arī izlašu līmenī. Esmu pārliecināts, ka līdzjutējiem būs interesanti."

Tāpat Minskas kluba galvenais treneris uzsver, ka viņa spēlētāji ir nesliktā fiziskā formā: "Tie, kuri gatavojas pasaules hokeja čempionātam, cenšas noturēt sportisko formu. Mēs nopietni trenējamies un esam gatavi."

Jau vēstīts, ka pirmās divas spēles notiks 6. un 7. martā Rīgā, bet trešā un, ja būs nepieciešams, ceturtā spēle notiks 11. un 12. martā Minskā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!