Foto: LETA

Neskatoties uz izcīnīto uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa finālsērijas otrajā mačā, Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājiem ir jāpiedomā pie individuālā snieguma uzlabošanas, uzskata vienības aizsargs Kristaps Sotnieks.

Kā ziņots, "Dinamo" Cerību kausa finālsērijas otrajā mačā sestdien savā laukumā atspēlēja divreiz iekrātu divu vārtu deficītu un ar rezultātu 4:3 (0:2, 2:1, 2:0) uzvarēja Habarovskas "Amur" vienību. Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis 2-0 "Dinamo" labā.

"Iesākām spēli tā, kā to nevajadzēja iesākt. Pēc pirmās trešdaļas spējām saņemties un izdevās uzvarēt," Sotnieka teikto citē klubs.

Jautāts, vai komandai palīdzēs pēcspēles pozitīvās atvadas no līdzjutējiem, Sotnieks bija tiešs: "To mēs redzēsim Habarovskā".

"Domāju, arī šodien pretiniekiem bija grūti. Tas pārlidojums ir ļoti smags. Lai arī viņi šeit spēlē jau otro dienu, domāju, bija smagi. Tas nav tā, kā spēlēt mājās. Bet jāatzīst, ka spēlēja viņi šodien labāk, skrēja ātrāk," piebilst aizsargs. "Ir jāpiestrādā pie individuālā snieguma, pie individuālām kļūdām. Kā komanda, domāju, šodien spēlējām labi."

Sērija nākamajā otrdienā un, ja būs nepieciešams, trešdienā noslēgsies tālajā Habarovskā.

Šī sērija risināsies līdz vienas komandas trim uzvarām, bet tajā nebūs vairāk par četriem mačiem. Ja pēc četriem mačiem rezultāts būs neizšķirts 2-2, sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā.

Cerību kausā spēlē komandas, kurām neizdevās kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. KHL apsolījusi komandām naudas balvas, tiks apmaksāti transporta izdevumi, kā arī tiesāšanas izdevumi. Tāpat sacensību uzvarētāji tiks pie papildu izvēles tiesībām līgas jauno spēlētāju draftā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!