Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma pārbaudes spēlē ceturtdien izteicās, ka vienībā ir daži spēlētāji, kuru sniegums neatbilst gaidītajam, vēsta Krievijas masu mediji.

Prāgas turnīra priekšsacīkšu trešajā spēlē Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar 0:1 zaudēja Ufas "Salavat Julajev" un neiekļuva finālā. Piektdien abas komandas vēlreiz tiksies savā starpā spēlē par trešo vietu.

"Ja iepriekšējās spēlēs mums aizsardzībā bija dažas problēmas, tad šoreiz nospēlējām nevāji. Bet uzbrukumā – nav gūto vārtu, un ar to nevar būt apmierināts. Neizmantojām iespējas, kuras bija otrajā puslaikā, slikti spēlējām vairākumā," teica Ābols. "Protams, spēli par trešo vietu centīsimies uzvarēt, bet šobrīd svarīgākais, lai sniegums būtu sakarīgs. Ja aizsardzībā nospēlējām neslikti, tad uzbrukumu vajag uzlabot jau nākamajā spēlē."

Ābols veltīja arī slēptu kritiku dažiem spēlētājiem, bet nevienu konkrētu neminēja. "Izcelt nevienu negribētu. Ir daži spēlētāji, no kuriem gaidīts daudz vairāk, bet pagaidām viņi spēlē ne visai labi. Bet nopietnus secinājumus pagaidām nevajag izdarīt, laiks rādīs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!