Foto: F64

Svētdien, 25. augustā no plkst. 12:00 – 17:00 pie "Arēnas Rīga" notiks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" jaunās sezonas atklāšanas svētku pasākums, kura laikā "Dinamo" dosies parādē pa Rīgas ielām, informē klubs.

Plkst. 12:30 no Centrālās dzelzceļa stacijas, par godu jaunajai sezonai, sāksies parāde uz sezonas atklāšanas pasākuma vietu "Arēna Rīga", kurā piedalīsies visi komandas spēlētāji un treneri.

"Dinamo" jaunās sezonas atklāšanas pasākums būs domāts visai ģimenei - tā ietvaros notiks iepazīstināšana ar komandas nākamās sezonas sastāvu, līdzjutējiem būs iespēja klātienē tikties un aprunāties ar hokejistiem, treneriem un kluba vadību, darbosies tirdziņš un dažādi ēdināšanas uzņēmumi, uz lielās skatuves uzstāsies populāri Latvijas mūziķi (Latvian Blues Band, Dzelzs Vilks, Musiqq, Pērkons), būs pieejamas arī dažādas atrakcijas un izklaides, kā arī konkursos varēs laimēt ar "Dinamo" saistītas balvas. No 16:00 līdz 17:00 līdzjutēji "Arēnā Rīga" varēs vērot komandas atklāto treniņu, bet pēc tā beigām tiks veidota hokejistu un līdzjutēju kopbilde uz ledus. Ieeja pasākumā bez maksas.

Plkst. 12:30 no Centrālās dzelzceļa stacijas laukuma sāksies parāde par godu "Dinamo" 2013./2014. gada hokeja sezonas atklāšanai, jo lielā hokeja sezona Latvijā sākas ar "Latvijas Dzelzceļa kauss" turnīru. Parādē piedalīsies visi komandas spēlētāji un treneri, fanu kluba dalībnieki, kā arī daži laimīgie, kuri iespēju piedalīties parādē būs laimējuši konkursos. Parādi nodrošinās moto klubs "Vēja brāļu ordenis".

No plkst. 13:00 - motorizētās kolonnas sagaidīšana un komandas prezentācija uz lielās skatuves (piedaloties grupām Latvian Blues Band un Dzelzs vilks un Musiqq) un oficiālās uzrunas.

No plkst. 14:00 – 15:00 komandas dosies pie līdzjutējiem – intervijas , foto un parakstu sesijas atsevišķās zonās.

No plkst. 15:00 – grupa PĒRKONS dārd pie Arēnas Rīga

No plkst. 15:30 - iespēja apskatīt konkrētu sēdvietu Arēnā Rīga un konkursu uzvarētāju apbalvošana.

No plkst. 16:00 – 17:00 – DINAMO RĪGA treniņš uz ledus.

Plkst. 17:00 (pēc treniņa) – komandas kopbilde ar līdzjutējiem uz ledus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!