Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, kurš uzvarā par Zagrebas "Medveščak" izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, pēc mača izteicās, ka komanda neļāvās pretinieku provokācijām, kas, iespējams, jauca viņu spēles ritējumu.

"Pims šī vakara spēles noskatījāmies, kā "Medveščak" ar 7:1 pieveica CSKA. Bijām gatavojušies. Visu spēli arī kārtīgi strādājām un realizējām momentus. Ja rezultāts ir 5:1, tad laikam spēles plānu izdevās izpildīt,"
saka uzbrucējs. "Mēs bijām gatavi šim kanādiešu spēles stilam. Viņi mūs centās provocēt, bet bijām tam gatavi un neļāvāmies viņu provokācijām un pretiniekam neveidojās sava spēle."

""Medveščak" hokejisti spēlēja tīru ziemeļamerikāņu stilu – met iekšā un skrien. Vai man patīk šāds spēles stils? Nu, neziznu. No sākuma it kā bija nepierasti, bet pēc tam iegāju spēlē un bija normāli," atzina Pavlovs. "Spēlēt uz mazā laukuma ir nedaudz neparasti, bet mums, Piņķos, arī ir kaut cik līdzīgs laukums, tā kā nevarētu teikt, ka bijām pārsteigti vai tas mums sagādāja neērtības."

Vitālijs Pavlovs šajā spēlē papildināja savu rezultativitātes punktu krājumu, piedaloties divu vārtu guvumā. "Atdevu ripu Kuzjam (Artūram Kuzmenkovam), kurš tālāk labi iedeva Cipam (Mārtiņam Cipulim), kurš arī labi iemeta. Otrajā pispēlē divi pretinieki kaut kā uzskrēja man virsū, es nobremzēju, ieraudzīju Andri Džeriņu, ātri viņam atdevu un viss – Džera labi trāpīja."

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" KHL debitantus "Medveščak" uzvarēja ar 5:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!