Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pēc iespējas ātrāk vēlējās pārtraukt trīs zaudējumu sēriju, un pēc veiktajām izmaiņām tas arī izdevās, sacīja galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 4:1 pieveica Novosibirskas "Sibirj" vienību.

"Ļoti svarīga uzvara, kā jau visas, taču mums bija ieilgusi zaudējumu sērija – trīs spēles bijām bez uzvarām. Skaidrs, ka gribējās šo sēriju pēc iespējas ātrāk pārtraukt," "Sibirj" mājaslapā citēts Ābols. "Veicām izmaiņas maiņu virknējumos, pamainījām taktiku spēlei vairākumā un viss izdevās. Svarīgi trīs punkti."

Tāpat Latvijas komandas treneris skaidroja par sezonas tālākā izbraukuma īpatnībām.

"Piemēram, Habarovskā mums neizdodas ierasties pareizajā laikā, jo naktī tur nestrādā rezerves lidostas. Tādēļ ierodamies pēc vietējā laika plkst. 9.30, bet man gribētos par divām stundām agrāk - tad pilnībā dzīvotu pēc Rīgas laika. Bet ko padarīsi, tāda ir dzīve. Mēs tāpat dzīvojam pēc Rīgas laika. Lūk, šodien viss veiksmīgi izdevās," sacīja Ābols.

Tikmēr "Sibirj" komandas treneris izteicās, ka šodien komandai neveicās: "Šodien tāda diena. Mēs visi saņemam naudu, labu naudu. Gribējās puišiem pateikt, lai viņi iziet ielās un redz, kā cilvēki dzīvo. Vajag strādāt un izdarīt savu darbu. Var zaudēt, bet necensties, nespēlēt... Tas mums liels mīnuss."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!