Foto: F64

Sajūtas pēc uzvarās pār spēcīgo Magņitogorskas "Metallurg" komandu pārpildīto "Arēnas Rīga" tribīņu priekšā ir neaprakstāmas, uzsvēris Rīgas "Dinamo" vienības vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

Kā ziņots, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā svētdien ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja "Metallurg" hokejistus. Rīgas "Dinamo" rindās pamatlaikā izcēlās Sandis Ozoliņš un Kristaps Sotnieks, bet pagarinājumā mājiniekiem panākumu nodrošināja Vitālijs Pavlovs.

Savu ceturto spēli "Dinamo" rindās aizvadīja čehu vārtsargs Sedlāčeks, kamēr zviedram Mīkaelam Telkvistam šoreiz tika dota atpūta.

"Atgriezos vārtos pēc ilgāka pārtraukuma. Šodien centos darīt visu pēc iespējas labāk, un esmu ļoti priecīgs, ka izdevās uzvarēt. Galvenais, ka mums ir divi punkti. Divi ļoti vērtīgi punkti," Sedlāčeka teikto citē klubs. "Spēle nebija viegla, jo mums nācās atspēlēties no 0:2. Mēs spējām parādīt savu raksturu un spēku."

"Pretinieku vairākums ir neticams. Ir jākoncentrējas par visiem 100 procentiem. Pat vairāk. Viņi spēj savērpt tādu karuseli," izcēla vārtsargs. "Šo jau pirms spēles zināju, ka viņiem vairākums ir teicams. Puiši komandā teica, ka "Metallurg" visās sezonās, spēlējot vairākumā, ir ļoti bīstama. Nedrīkstējām daudz noraidīties."

"Pirms papildlaika bija sajūta, ka puiši visu nokārtos un mēs izcīnīsim divus punktus. Šī tiešām bija ļoti smaga spēle. Pavlovs ir malacis Gāja līdz galam un atnesa uzvaru," piebilda čehs. "Sajūtas ir neaprakstāmas, kad pilnas arēnas priekšā pieveicam tik spēcīgu komandu."

Turpinājumā 17. un 21.oktobrī Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukuma spēles Bratislavā un Prāgā. 23.oktobrī Latvijas vienība savās mājās tiksies ar Maskavas CSKA, bet pēc tam atkal uzsāks četru spēļu izbraukumu.

Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 29 punktiem 16 spēlēs ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma trešo vietu, bet Magņitogorskas klubs ar 28 punktiem 15 cīņās atrodas Austrumu konferences trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!