Foto: DELFI

Vienu no skaistākajām uzvarām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šajā sezonā trešdien izcīnīja Rīgas "Dinamo", kas dramatisma pilnā, aizraujošā cīņā ar 4:3 (3:1, 0:2, 1:0) pieveica Maskavas CSKA.

Tādējādi rīdzinieki jau piektajā spēlē pēc kārtas tika pie punktiem, bet oktobrī Rīgas "Dinamo" tikai vienā spēlē nav guvusi kaut vienu punktu kopvērtējumā.

Tagad Rīgas "Dinamo" dosies četru izbraukuma spēļu turnejā - nākamā spēle sestdien pret KHL līderim Sanktpēterburgas SKA. Pēc četrām izbraukuma spēlēm būs nacionālo izlašu spēles, un "Arēnā Rīga" rīdzinieki atgriezīsies vien 13.novembrī.

Rīgas "Dinamo" jau otrajā minūtē pēc skaistas izspēles izvirzījās vadībā - Aleksandrs Ņiživijs, sanēmis piespēli no Ginta Meijas, ieturēja meistara cienīgu pauzi, tad piespēlēja uz tālo stabiņu Polam Ščehuram, kurš bija precīzs. Astotajā minūtē pēc vēl vienas elegantas Meijas piespēles Ščehura guva savus otros vārtus, bet vēl pēc dažām sekundēm Miks Indrašis un Roberts Bukarts ar saspēli "atstāja jaņos" maskaviešus - Bukarts panāca jau 3:0!

Tomēr pēc nepilnas pusotras minūtes CSKA rezultāta starpību samazināja, vārtus guva Georgijs Mišarins. Otrā perioda sākumā Mišarins guva vēl vienus vārtus, bet perioda 17.minūtē CSKA kapteinis Aleksejs Morozovs no aizvārtes trāpīja "Dinamo" vārtsargam Mikaelam Telkvistam pa muguru un ripa ielidoja vārtos - 3:3.

Uzvaru rīdziniekiem atnesa Bukarta otrie gūtie vārti, kurus viņš guva pēdējās trešdaļas septītajā minūtē pēc lieliskas Indraša piespēles.

Portāls "Delfi" piedāvāja šīs aizraujošās spēles teksta tiešraidi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!