Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta spēlē izbraukumā otrdien pret Magņitogorskas "Metallurg" nav pietiekami palīdzējusi vārtsargam Jakubam Sedlačekam, uzskata uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:6 piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" hokejistiem.

"Izbraukumā mums kaut kā nepadodas tieši spēles sākums. Pat grūti teikt, kāpēc tā notiek. Visi mačam esam noskaņojušies, bet tad nopelnām noraidījumus un spēle tiek saraustīta. Tas pats arī otrā perioda sākumā, kad zaudējām vārtus," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Pavlovs, kurš guva vienus no diviem Rīgas kluba vārtiem. "Kails Vilsons gāja uz vārtiem un izdarīja metienu. Ripa atlēca no vārtsarga un, kamēr viņi Vilsonu bakstīja vārtu priekšā, es pirmais atbraucu pie ripas un radīju to vārtos."

Pavlovs bilda, ka komanda nav palīdzējusi Jakubam Sedlāčekam: "Pēdējā "Metallurg" vārtu guvumā man vajadzēja nospēlēt savādāk. Laikam vajadzēja vairāk nospēlēt pret Mozjakinu, lai viņš paliek pie borta. Pēc tam apspēlēja divus un atdeva uz tukšiem vārtiem. Šodien vārtsargu atstājām vienu pašu."

Tāpat Pavlovs iekļauts Latvijas hokeja izlases sastāvā Soču spēlēm, un viņš par to ir ļoti priecīgs.

"Man tikko šo paziņoja. Esmu, protams, ļoti priecīgs. Pēc šīs spēles gan emocijas ir negatīvas. Līdz Sočiem vēl ir mēnesis un pagaidām koncentrējamies tikai uz "Dinamo". Kad nāks laiks Olimpiskajām spēlēm, tad arī par to domāsim, šobrīd galvenais ir klubs," sacīja uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!