Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucēja Kaila Vilsona izkrišana no sastāva ir liels zaudējums, atzīst komandas galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka otrdien Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka Vilsons muguras savainojuma dēļ šajā sezonā, visticamāk, vairs nevarēs spēlēt.

"Lieta ir ļoti vienkārša. Ja pazūd komandas rezultatīvākais spēlētājs, tad stiprāki laikam mēs nepaliekam. To, ka mēs varam cīnīties un spēlēt mēs pierādījām pēdējā izbraukumā, kur iztikām bez vairākiem slimajiem un traumētajiem. Spēlēja tie, kas bija veseli un spēlēja cienījami," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Ābols.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien aizvadīja pārbaudes spēli pret Zviedrijas komandu "Linkoping", izcīnot uzvaru ar 4:3.

""Ilgi nebijām spēlējuši. Šodien aizvadījām maču ar trim pieciniekiem un no aizsagiem viens bija uzbrucējs. Iesākumā, kaut kā ne tā, attiecāmies pret šo maču. Zviedri bija ātrāki un mēs sākumā neizskatījāmies pārāk labi. Tā kā sen nebijām spēlējuši, mums nācās sakārtot gan galvas, gan kājas pareizajā virzienā. Pagāja laiks, bet priecē tas, ka spēlējot trijos pieciniekos mēs no 0:3 atspēlējāmies un uzvarējām maču. Tā kā ļoti vajadzīga spēle un vēl labāk ir tas, ka tā beidzās ar pozitīvu rezultātu," turpināja treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!