Foto: DELFI
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulāro čempionātu pēc XXII Ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos trešdien ar pārliecinošu uzvaru atsāka Rīgas "Dinamo", kas atspēlējās un ar 5:1 (0:1, 2:0, 3:0) pieveica Horvātijas klubu Zagrebas "Medveščak".

Tagad Rīgas "Dinamo" kontā ir 90 punkti, un KHL Rietumu konferences kopvērtējumā rīdzinieki turpina cīņu par iekļūšanu labāko četriniekā, kas ļaus "play off" pirmajā kārtā iegūt mājas spēļu priekšrocību.

Rīgas "Dinamo" diezgan "miegaini" iesāka spēli, par ko arī samaksāja ar zaudētiem vārtiem - jau spēles otrajā minūtē Šarls Lingle viegli apslidoja aizsargus un iemeta tukšos vārtos. Rīgas "Dinamo" pamodās pēc Marcela Hosas skaisti gūtajiem vārtiem mazākumā otrā perioda vidū. Pēc brīža Roberts Bukarts izvirzīja "Dinamo" vadībā, gūstot uzvaras vārtus. Trešajā periodā Marcels Haščāks, Sandis Ozoliņš un Lauris Dārziņš pielika punktu rīdzinieku uzvarai.

28.februārī Rīgas "Dinamo" uzņems finansiāli apgrūtināto Maskavas "Spartak", tad 2.martā viesos spēlē pret Minskas "Dinamo", bet KHL regulāro sezonu noslēgs 4.martā "Arēnā Rīga" ar spēli pret Oskaru Bārtuli un "Donbass".

Portāls "Delfi" piedāvāja Rīgas "Dinamo" un "Medveščak" spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!