Foto: LETA
Kārtējo panākumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs svētdien izcīnīja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā pēdējo divu sezonu čempione Maskavas "Dinamo", kas jau garantējusi panākumu regulārajā čempionātā.

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā komanda regulārā sezonas priekšpēdējās kārtas mačā ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) izbraukumā pieveica Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas "Salavat Julajev" komandu.

Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts, tomēr atlikušajā spēles daļā pa vieniem vārtiem guva Dmitrijs Višņevskis un Maksims Pestuško, garantējot čempioniem panākumu.

Karsums šoreiz laukumā pavadīja 14 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu, izpildīja divus spēka paņēmienus.

Tikmēr Kulda uz ledus pavadīja 21 minūti un 32 sekundes, izceļoties ar trim spēka paņēmieniem.

KHL Rietumu konferences kopvērtējuma līderei Maskavas "Dinamo" tagad ir 112 punkti 53 spēlēs, kas ļauj par desmit punktiem apsteigt Sanktpēterburgas SKA. Tā jau ir konkurentiem neaizsniedzama.

Tikmēr pirmo vietu Austrumu konferencē garantējusi Magņitogorskas "Metallurg" komanda, kas tikusi pie 105 punktiem 53 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!