Foto: LETA

Šajā nedēļas nogalē, 23.martā "Arēnā Rīga" notiks tradicionālais Rīgas "Dinamo" komandas sezonas noslēguma pasākums, vēsta kluba mājas lapa.

Rīgas "Dinamo" 6. KHL sezonas noslēguma pasākumā hokejisti piedalīsies dažādos ar hokeju saistītos veiklības un prasmju konkursos, apmeklētājus ar saviem priekšnesumiem priecēs pazīstami estrādes mākslinieki.

Noslēguma pasākuma dienā Arēnas Rīga durvis būs atvērtas jau no plkst. 15:30 un vestibilos tiks organizētas dažādas izklaides, kā arī iespēja satikties ar hokejistiem, bet pēc pasākuma beigām (ap plkst. 19:30) pie "Arēnas Rīga" būs uguņošana, kas veltīta komandas līdzjutējiem.

Rīgas "Dinamo" ar šo noslēguma pasākumu vēlas pateikties visiem saviem uzticīgajiem līdzjutējiem, kuri visas sezonas garumā atbalstīja komandu, un bija kopā ar to gan uzvarās, gan zaudējumos. Šajā sezonā KHL regulāro čempionātu Rīgas klubs pabeidza 10. vietā (5. vieta Rietumu konferencē), izcīnot 93 punktus 54 spēlēs, kas ir labākais komandas rādītājs visās līdzšinējās KHL sezonās. Gagarina kausa izcīņā play-off 1. kārtā (konferences 1/4 finālā) Rīgas "Dinamo" hokejisti spraigā cīņā sērijā līdz četrām uzvarām ar 3:4 piekāpās Doņeckas "Donbass" komandai.

Ieejas maksa uz Rīgas "Dinamo" 2013./2014. gada sezonas noslēguma pasākumu 3 EUR; skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem 1.5 EUR (bērniem līdz 6 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez maksas). Sezonas abonementu īpašniekiem, uzrādot abonementa karti, ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!