Foto: F64

Bijušais Latvijas izlases vārtsargs Sergejs Naumovs apstiprināts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Krievijas kluba Mitišču "Atlant" jauno vārtsargu treneri, informē komanda.

Iepriekšējās divās sezonās Naumovs strādāja KHL Ukrainas klubā Doņeckas "Donbass", kas valstī valdošās nestabilās situācijas dēļ nākamajā sezonā nespēlēs. Gaidāmā sezona tiek raksturota kā kluba "akadēmiskais pārtraukums". Ar spēlētājiem un treneriem noslēgtie līgumi tikuši iesaldēti uz vienu gadu, bet tiem ļauts vienoties ar citām komandām par viena gada līgumiem.

"Tas būs KHL klubs, salīdzinoši netālu no Rīgas," iepriekš par savu topošo jauno darba vietu bija izteicies Naumovs, kurš stāstīja, ka jaunu līgumu atrast nav bijis grūti, jo viņš KHL jau ir pazīstams. "Man ir vieglāk, jo esmu strādājis ar daudziem treneriem un vārtsargiem. Man nebija tikai viens piedāvājums, kaut KHL līmenī brīvu vārtsarga trenera vietu nemaz nav tik daudz."

Pirms pārejas uz "Donbass" Naumovs trīs sezonas bija Rīgas "Dinamo" vārtsargu treneris, kurā viņš arī noslēdza savu spēlētāja karjeru.

Pašlaik 45 gadus vecais Naumovs kā vārtsargs pārstāvējis Latviju 12 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs.

Aizvadītajā sezonā "Atlant" nespēja kvalificēties Gagarina kausa izcīņai, Rietumu konferences kopvērtējumā ieņemot devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!