Foto: AP/Scanpix

Slavenais Somijas hokeja uzbrucējs Tēmu Selanne apsver iespēju turpināt savu hokejista karjeru un pievienoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Helsinku "Jokerit", vēsta portāls "sportdaily.ru".

Maijā 44 gadus vecais Selanne paziņoja par hokejista karjeras beigām, bet pirms tam aprīlī pauda gatavību uzspēlēt arī KHL. Tagad viņš atklājis, ka apsver iespēju uz nākamo sezonu pievienoties "Jokerit" vienībai.

"Esam runājuši par šo tēmu. Šāda iespējamība tiešām pastāv, kaut arī paziņoju par karjeras beigām. Tagad par to domāju, un būtu jauki atkal atgriezties uz ledus, taču tas viss nav tik vienkārši. Nākamo trīs nedēļu laikā pieņemšu lēmumu. Es ar saviem dēliem trenējos trīs reizes nedēļā, tāpēc sākt jauno sezonu nebūtu problēma," sacīja Selanne.

Leģendārais somu uzbrucējs ir NHL kluba Anaheimas "Ducks" komandas labākais vārtu guvējs. Anaheimas kluba rindās Selenne 2007.gadā izcīnīja Stenlija kausu.

Savā NHL karjerā Selenne piedalījies 1451 regulārā čempionātā mačā, kurās guvis 684 vārtus un izdarījis 773 rezultatīvas piespēles. Savukārt Stenlija kausa izcīņā soms aizvadījis 130 cīņās, atzīmējoties ar 44 vārtu guvumiem un 44 rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!