Foto: DELFI

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bārtulis joprojām nav ticis skaidrībā par savu nākotni un veic pārrunas ar vairākām komandām.

Kā zināms, Bārtuļa pārstāvētais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Doņeckas "Donbass" Ukrainā valdošās nestabilās situācijas dēļ nākamajā sezonā šajā čempionātā nespēlēs. Nākamā sezona raksturota kā kluba "akadēmiskais pārtraukums". Ar spēlētājiem un treneriem noslēgtie līgumi tikuši iesaldēti uz vienu gadu, bet tiem ļauts vienoties ar citām komandām par viena gada līgumiem.

"Šobrīd par manu nākotni skaidrības nav. Ir sarunas ar vairākām komandām, taču, kamēr nekas nav parakstīts, neko nav jēgas atklāt," aģentūrai LETA izteicās Bārtulis.

Hokejists nenoliedza, ka šajā starpsezonā bija interese arī no Latvijas komandas Rīgas "Dinamo", taču abas puses par sadarbību nevienojās.

"Šobrīd trenējos un gaidu. Nenoliedzami, šobrīd nav tas vieglākais brīdis," atklāja Bārtulis.

Bārtulis "Donbass" rindās aizvadījis pēdējās divas sezonas. Iepriekšējā sezonā viņš kopumā 61 mačā izcēlās ar trim vārtiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficentu +5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!