Foto: LETA

Pēc zaudējuma "Lada" komandai no Tljati, Rīgas "Dinamo" komandas aizsargs un kapteinis Georgijs Pujacs izteicās, ka spēles iznākumu noteica spēle nevienādos sastāvos, ziņo kluba mājaslapa.

Pujacs trīs minūtes līdz trešās trešdaļas beigām izlīdzināja rezultātu, kas ļāva rīdziniekiem no Toljati aizvest punktu. "Domāju, šodien aizvadījām solīdu spēli. Bija mums momenti, vajadzēja tos vairāk realizēt. Jāuzteic pretinieku vārtsargs, pa vārtiem šodien metām daudz," atzina aizsargs.

"Iesākām spēli ļoti labi, bet tad ritmu izjauca noraidījumi. Centāmies atgūties, brīžiem, kad jau pārņēmām iniciatīvu, atkal sekoja noraidījums, kas, protams, apstādināja mūsu presingu," teica kapteinis.

Pujacs izlīdzināja rezultātu trīs minūtes līdz trešās trešdaļas beigām. "Kamēr līdz spēles beigām vēl ir laiks, vārtus gūt ir iespējams. Galvenais ir izdarīt metienus. Vienkārši metu pa vārtiem, ripa kaut kur atsitās, mainīja virzienu un ielidoja vārtos."

Rīdzinieku kapteinis Toljati komandā pavadīja 2007.-2008. un 2008.-2009. gada sezonas. "Toljati bija patīkami atgriezties. Satiku vairākus pazīstamos. Labi, ka prom nebraucam tukšām rokām," norādīja Pujacs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!