Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc mača ar tiešajiem Rietumu konferences konkurentiem Mitišču "Atlant" atzina, ka spēles nobeigums bija nervozs, ir traumēti hokejisti, taču galvenais ir uzvara.

Kā ziņojām, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Rīgas "Dinamo" otrdien savā laukumā ar 4:2 pārspēja "Atlant" vienību.

"Disciplīna klibo…" pēcspēles preses konferencē atzina "Atlant" treneris Aleksejs Kudašovs. "Tas attiecas gan uz noraidījumiem, gan kļūdām. Gan Gluhova, gan Igora Radulova noraidījumi noveda pie vārtu zaudējuma. Otrajā periodā, kad komandām bija "tālais soliņš", gribējām spēlēt aktīvāk, taču rīdzinieki bija ļoti ātri."

"Pirmie kļūdījāmies mēs un ielaidām vārtus, bet uzteikšu savus spēlētājus,ka viņi spēja saņemties un izdarīt to, par ko runājām," norāda Artis Ābols. "Ļoti svarīgi bija otrie vārti, tad Gunārs [Skvorcovs] un Juris [Upītis] labi nospēlēja mazākumā. Trešais periods gan bija nervozs, pie rezultāta 4:1 vairākumā zaudējām vārtus, tad vēl divus spēlētājus - nācās pārkārtot maiņas… Bet malači puiši, izturēja!"

Par situāciju ar Igora Radulova pārkāpumu, kas beidzās ar Andra Džeriņa traumu, Artis Ābols atzina, ka "Dinamo" uzbrucējs, iespējams, ir zaudēts uz vairākām spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!