Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš mačā pret Podoļskas "Vitjazj" guva rīdzinieku otros vārtus, taču ar to bija par maz, lai izbraukuma pēdējo spēli noslēgtu ar iegūtiem punktiem.

Kā ziņojām, "Dinamo" izbraukuma spēlē Podoļskā zaudēja ar 2:4.

"Šī bija svarīga spēle. Gribējām izbraukumu noslēgt ar uzvaru, lai būtu iegūti vismaz 50 procenti no izbraukuma spēļu punktiem. Pārdzīvojam, ka tas neizdevās," kluba mājas lapā citēts uzbrucējs.

Kā atzina Dārziņš, komanda krīzes brīžos zaudē pārāk daudz vārtus.

"Skaidrs, ka spēles gaitā komandai gadās kādi krīzes brīži. Žēl, ka tie beidzās ar zaudētiem trim, četriem vārtiem," saka Dārziņš. "Ja šīs krīzes laika posmā mēs ielaistu tikai vienus vārtus, domāju, mēs būtu spējīgi atspēlēties. Diemžēl ielaižam ļoti daudz, bet pēc tam, lai atspēlētos, jau ir jāskrien pa galvu, pa kaklu. Ja mēs šādi sākam skriet, pretiniekam rodas iespējas pretuzbrukumos. Jaunu divriteni izdomāt nevajag – jāspēlē sešdesmit minūtes, nevis četrdesmit vai piecdesmit."

"Iemetām sākumā un tad paši ielaidām. Labi, tā gadās. Problēma jau ir tā, ka ielaižam nevis vienua, bet vairākus vārtus pēc kārtas. Jāmācās spēli pārlauzt tad, kad tā neiet tajā gultnē, kurā gribētos," piebilst hokejists.

Uzbrucējs, komentējot savu vārtu guvumu, uzteica Linusa Videla darbību.

"Astoņdesmit procenti no gūtajiem vārtiem hokejā gulstas no tādām pozīcijām. Linus labi nocīnījās, nezinu, vai viņš mani redzēja, katrā ziņā, mani sajuta, ka esmu pie tālā staba. Žēl, ka tas bija par īsu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!