Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" astoņu mājas spēļu sēriju pirmdien noslēdza ar zaudējumu, ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:2. 1:1) piekāpjoties Novosibirskas "Sibirj" hokejistiem.

Pirmajā periodā spēles rezultāts netika atklāts, tomēr pārsvars laukumā piederēja "Sibirj" hokejistiem. Otrā trešdaļa iesākās ar vārtu birumu īsā laika posmā. Trīs minūšu laikā ar 2:0 vadībā izvirzījās Novosibirskas komandas hokejisti, precīzi metot Viktoram Bobrovam un Jarno Koskirantam. Koskirantas vārtu guvums izskatījās strīdīgs, jo ripa vārtos slīdēja no viņa slidas, tomēr tiesneši pēc atkārtojuma noskatīšanās "golu" ieskaitīja.

Savukārt 25.minūtē Milans Jurčina vairākumā ar tālu un rezultatīvu metienu rezultāta deficītu samazināja – 1:2, un šajā trešdaļā rezultāts vairs nemainījās.

Rīgas "Dinamo" pēdējo periodu iesāka mazākumā, un pēdējās sekundēs ielaida vārtus. Bobrovs laboja komandas biedra metienu, atjaunojot divu vārtu pārsvaru "Sibirj" komandai. 48.minūtē Čārlzs Genovejs ar skaistu metienu tuvējā vārtu stūrī atgrieza intrigu šajā mačā (2:3), tomēr izglābties rīdziniekiem tā arī neizdevās.

Detalizētāku mača aprakstu var aplūkot teksta tiešraidē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!