Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ceturtdien spīdēja Maskavas "Dinamo" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Daugaviņš trešajā periodā piecu minūšu laikā guva divus vārtus, bet viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētais Maskavas "Dinamo" ar 7:3 negaidīti sagrāva vienu no Austrumu konferences spēcīgākajām vienībām Omskas "Avangard".

Otrā perioda vidū pēc Daugaviņa metiena vārtu priekšā izveicīgāks bija Maksims Pestuško, kurš panāca 2:0 maskaviešu labā. Trešā perioda vidū "Dinamo" pretuzbrukumā Daugaviņš ar plaukstas metienu no kreisās malas panāca 5:2, bet neilgi pēc tam saņēma divu minūšu noraidījumu. Neilgi pēc iznākšanas no sodīto soliņa Daugaviņš guva savus otros vārtus – "Avangard" tobrīd bija noņēmuši vārtsargu un latviešu uzbrucējs pretinieku zonā izmantoja Omskas hokejistu kļūdu, iemetot ripu tukšos vārtos.

Kopumā Daugaviņš nospēlēja 15:43 minūtes, trīs minūtes pielietoja spēka paņēmienu un izdarīja trīs metienus pa vārtiem. Karsums nospēlēja 13:11 minūtes, pie rezultativitātes punktiem netika, izdarīja divus metienus pa vārtiem un reizi pielietoja spēka paņēmienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!