Foto: F64

Latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Ņižņijnovgorodas "Torpedo" turpina sarunas ar Latvijas uzbrucēju Miku Indraši, portāls "sports.ru" citējis vienības galveno treneri.

"Interese par Indraši nav zudusi, viņš ir mūsu kandidātu sarakstā," skaidroja Skudra. "Hokejists tiešām atgriezies no Ziemeļamerikas, un šobrīd veicam ar viņu pārrunas."

Kā zināms, Indrašis jūlija sākumā piedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas "Islanders" attīstības nometnē. Noslēguma mačā latvietis izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Indrašis jau 2012.gadā piedalījās NHL komandas Čikāgas "Blackhawks" jauno talantu treniņnometnē.

Indrašis iepriekšējās četras sezonas KHL aizvadījis Rīgas "Dinamo" sastāvā, 165 mačos izceļoties ar 43 vārtiem un 53 rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +18.

"Tāpat veicam pārrunas ar vēl vienu ārzemju hokejistu. Domāju, ka tuvākajā laikā ar viņu tiks parakstīts līgums," skaidroja Skudra. "Par atlikušajām leģionāru vietām domāsim pēc pirmajiem mačiem, saprotot, kur nepieciešams kāds spēlētājs."

Jaunā KHL sezona sāksies 24.augustā, kurā starp pagājušās sezonas Gagarina kausa ieguvēju Sanktpēterburgas SKA un regulārā turnīra uzvarētāju CSKA tiks izspēlēts Atklāšanas kauss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!