Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" oficiāli pagarinājusi līgumu ar uzbrucēju Miku Indraši, vēsta vienība.

Līgums ar 24 gadus veco uzbrucēju pagarināts uz divām sezonām.

Aizvadītajā sezonā Indrašis 59 spēlēs izcēlās ar 16 vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm, atkārtojot savu KHL vienas sezonas rezultativitātes rekordu.

Indrašis iepriekšējās četras sezonas KHL aizvadījis tikai Rīgas "Dinamo" sastāvā, 165 mačos izceļoties ar 43 vārtiem un 53 rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +18.

Jau vēstīts, ka par latviešu uzbrucēju interesi izrādīja Latvijas speciālista Pētera Skudras trenētā KHL komanda Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Kā zināms, Indrašis jūlija sākumā piedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas "Islanders" attīstības nometnē. Noslēguma mačā latvietis izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli rīdzinieki aizvadīs jau piektdien, kad Valmierā tiksies ar Toljati "Lada" komandu, kur treneru kolektīvā strādā bijušais rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kopumā "Dinamo" aizvadīs deviņas pirmssezonas pārbaudes spēles.

Jaunā KHL sezona sāksies 24.augustā, un tajā starp pagājušās sezonas Gagarina kausa ieguvēju Sanktpēterburgas SKA un regulārā turnīra uzvarētāju CSKA tiks izspēlēts Atklāšanas kauss.

Iepriekšējā sezonā Rīgas "Dinamo" otro reizi septiņu sezonu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!