Foto: LETA

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā jāturpina spēlēt tieši tāpat kā otrdienas mačā pret Sanktpēterburgas SKA, norādīja rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis, nenoliedzot, ka pašam pret šo spēcīgo vienību izdodas nospēlēt labāk nekā pret citām KHL komandām.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" hokejistiem otrdien izdevās pārtraukt piecu zaudējumu sēriju KHL regulārā čempionāta mačos, izbraukumā ar 4:1 pārspējot pašreizējos Gagarina kausa īpašniekus SKA. Tieši Indrašis šajā duelī atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem.

"Domāju, šoreiz labi spēlējām jau no paša sākuma un vienkārši izmantojām savas iespējas. Viss tiešām mums gāja ļoti labi," Rīgas klubs citē Indraša teikto, kurš nereti ar vārtu guvumiem izcēlies tieši pret SKA. "Man jau arī komandas biedri saka, ka SKA man ir laba komanda. Pats gan neskatos, kādas formas krekls pretī un vienkārši spēlēju savu spēli. Kaut kā pret šo vienību vairāk izdodas vairāk nekā pret citām."

"Pirmajā vārtu guvumā Lauris Dārziņš dabūja ripu ārpus mūsu zonas, tiku pie ripas un gāju viens pret vienu. Izdarīju metienu, un ripa kaut kur atsitās un pašam sanāca izdarīt atkārtotu metienu. Vairāk vai mazāk paveicās. Otrajā vārtu guvumā Tomāšs Kundrāteks uzmeta un ripa no vārtsarga atlēca tieši uz manas nūjas, atlika tikai trāpīt," pauda Indrašis.

Turpinājumā ceturtdien Rīgas vienība jau savā laukumā uzņems Maskavas "Spartak", noslēdzot sešu maču sēriju, kurā spēles tiek aizvadītas katru otro dienu.

"Jāspēlē tieši tā, kā šī spēle pret SKA. Vairāk jākoncentrējas uz savu nevis pretinieka spēli, un tad arī viss būs kārtībā. Mēs pret SKA pierādījām, ka varam iemest un varam arī atdot precīzu piespēli. Ceru, ka pie tā arī paliksim un tā turpināsim," uzsvēra Indrašis.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 19 punktiem 15 mačos pakāpušies uz 11.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!