Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda otrdien pārtrauca 13 uzvaru sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs, ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) izbraukumā piekāpjoties Čeļabinskas "Traktor" spēlētājiem.

Šis bija pirmais "Lokomotiv" zaudējums kopš 23.septembra.

Pateicoties Martina Rūžičkas un Aleksandra Ribakova vārtiem trešās trešdaļas vidū "Traktor" izvirzījās vadībā ar 2:0. Kaut vienus vārtus viesiem atguva Deniss Mosaļovs, Čeļabinskas klubam izdevās izcīnīt panākumu.

Zīmīgi, ka panākumu sērijas laikā 12 no šīm uzvarām "Lokomotiv" spēlētāji bija guvuši pamatlaikā un piecas "sausā", šajā laikā iegūstot pārliecinošu līderpozīciju līgas kopvērtējumā.

Kā zināms, "Lokomotiv" komandas vārtsargu treneris ir Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Rietumu konferences un visas līgas pārliecinošajai līderei "Lokomotiv" tagad ir 59 punkti 27 spēlēs. Otrā konferencē ar 40 punktiem 23 mačos ir Somijas vienība Helsinku "Jokerit", bet otrais lielākais punktu skaits ir Maskavas CSKA komandai, kas tikusi pie 51 punkta 25 cīņās.

Tikmēr Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" 24 dueļos tikusi pie 27 punktiem, atrodoties pēdējā, 14.pozīcijā, turklāt no pirmā astotnieka jau atpaliek par 12 punktiem.

Vēlāk otrdien rīdzinieki savā laukumā uzņems Hantimansijskas "Jugra".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!