Foto: DELFI

Vienu no neticamākajām uzvarām savā pastāvēšanas vēsturē pēc kluba atjaunošanas ceturtdien, 29. oktobrī, izcīnīja Rīgas "Dinamo", kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā atspēlēja trīs vārtu deficītu un pagarinājumā ar 5:4 pieveica Jekaterinburgas "Avtomobiļist" vienību.

Vēl pusotru minūti pirms pamatlaika beigām rīdzinieki zaudēja ar 2:4, tad 40 sekunžu laikā, spēlējot sešatā pret pieciem, "Dinamo" guva divus vārtus un izlīdzināja rezultātu, bet pagarinājuma pirmajā minūtē izrāva arī uzvaru.

Jau pēc pirmās trešdaļas viesi atradās vadībā ar divu vārtu pārsvaru, un uzreiz pēc tam, kad vārtu deficītu līdz minimumam otrās trešdaļas sākumā samazināja Tims Sestito, "Avtomobiļist" uzreiz atjaunoja pārsvaru, izvirzoties vadībā jau ar 3:1. Perioda 14. minūtē rezultāts jau kļuva pavisam nepatīkams mājiniekiem - 4:1 viesu labā -, taču rīdzinieki nepadevās un vēl vienus vārtus atguva.

Trešais periods savukārt noritēja ar iespaidīgu "Dinamo" pārsvaru laukumā, īpaši tuvojoties spēles beigām. Šoreiz spēlējot disciplinēti, bez noraidījumiem, neatlaidīgi uzbrūkot un īstajā brīdī nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, rīdzinieki perioda pēdējā pusotrā minūtē spēja izlīdzināt rezultātu, 40 sekunžu laikā gūstot divus vārtus.

Izšķirošos vārtus pagarinājuma 24. sekundē guva "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš, nodrošinot komandai trešo uzvaru pēc kārtas.

Plašāku spēles aprakstu lasiet mūsu teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=197;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!