Foto: DELFI

Turpinot izbraukuma sēriju, Rīgas "Dinamo" komanda ceturtdien, 12. novembrī, aizvadīja kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Omskā tiekoties ar vietējo "Avangard" vienību un izcīnot uzvaru pēcspēles metienos ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0).

Mačs iesākās ar abu komandu aktīvu spēli, un pirmie vadībā jau piektajā minūtē izvirzījās mājinieki. Tikai otrā perioda ceturtajā minūtē rīdziniekiem izdevās rezultātu izlīdzināt, ko izdarīja Tims Sestito, bet trešās trešdaļas pirmajā minūtē Lauris Dārziņš jau izvirzīja vadībā rīdziniekus.

Diemžēl noturēt vadību mūsējiem neizdevās - trešdaļas vidū Ivans Ļekomcevs rezultātu izlīdzināja, un spēles pamatlaikā nevienai no komandām gūt uzvaras vārtus neizdevās. Tāpat arī pagarinājumā, turklāt "DInamo" nespēja izmantot skaitlisko pārsvaru, kas viņiem parādījās pagarinājuma vidū.

Spēles uzvarētājs bija jānosaka pēcspēles metienos, un tajos veiksmīgāki bija rīdzinieki - ar skaistu pirueti uzvaras vārtus "Dinamo" labā guva Kaspars Saulietis.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

$duelID=209;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!