Foto: F64
Kārtējā šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma sērijā kopā ar Rīgas "Dinamo" dosies arī amerikāņu uzbrucējs Tims Sestito, lai gan bija bažas, ka viņš iedzīvojies smadzeņu satricinājumā, atklāja komandas preses sekretārs Jānis Stepītis.

Pašlaik 31 gadu vecais Sestito svētdien Rīgas "Dinamo" mačā savā laukumā pret Toljati "Lada" vienību otrās trešdaļas sākumā saņēma triecienu pa galvu no pretinieka. Maču viņš vairs nevarēja turpināt, turklāt pēcspēles preses konferencē rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikile pauda aizdomas, ka uzbrucējs iedzīvojies smadzeņu satricinājumā.

Tomēr otrdien Stepītis atklāja, ka Sestito trešdienas rītā dosies kopā ar Rīgas "Dinamo" komandu izbraukumā, kur tā ceturtdien spēkosies ar "Soči" vienību, bet sestdien jātiekas ar Kazaņas "Ak Bars". Lēmums par to, vai amerikānis piedalīsies mačā pret "Soči", tiks lemts neilgi pirms spēles, izvērtējot viņa veselības stāvokli.

Sestito šosezon 34 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles, kā arī izpelnījies pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šī viņam ir pirmā sezona ārpus Ziemeļamerikas.

Ar 35 spēlēs izcīnītu 41 punktu Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 13.vietu, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par 14 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!