Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Joakims Ēriksons esot bijis pārliecināts, ka viņa pārstāvētajai komandai izbraukumā izdosies uzvarēt "Soči" komandu, intervijā komandas preses dienestam sacīja pats hokejists.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 2:1 pagarinājumā pārspēja "Soči".

"Sočos jutos ļoti labi – šeit ir ļoti jauka pilsēta, patīkams laiks. Par spēli runājot – manuprāt, spēle bija laba. Maču aizvadījām labi un esmu priecīgs, ka spējām šodien izcīnīt uzvaru," sacīja Ēriksons.

"Soči ir ļoti laba komanda. Komanda, ar kuru ir grūti spēlēt. Mači vienmēr ir sīvi. Smagi cīnījāmies. Spēlē man ļoti palīdzēja komandas biedri – visi metieni bija redzami, aizsargi nostūma pretiniekus malā. Bet galvenais, ka redzēju ripu," turpināja zviedru leģionārs.

Kad spēle aizgāja pagarinājumā, Ēriksons ļoti esot koncentrējies uz savu spēli un veidiem, kā apturēt ripu. "Sākoties papildlaikam, biju pārliecināts, ka spēsim izcīnīt uzvaru. Spēlē bijām pārāki un, manuprāt, kontrolējām tās ritējumu. Kad ieguvām iespēju spēlēt vairākumā, uzreiz jutu, ka varam gūt vārtus," sacīja vārtsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!