Foto: LETA
Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien, 10. decembrī, savā laukumā uzņem Ņižņekamskas "Ņeftehimik" hokejistus, mēģinot atgriezties pie uzvaru sērijas.

Spēles sākums paredzēts pulksten 19:30, bet no pulksten 19:00 portāls "Delfi" sāks spēles teksta tiešraidi.

Rīgas "Dinamo" bija izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas, tomēr otrdien Latvijas vienība ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

Tikmēr "Ņeftehimik" iepriekšējos piecos mačos izcīnījusi vienu panākumu, kad tā piektdien ar 5:3 viesos uzveica Maskavas "Spartak". Turpinājumā Ņizņekamskas vienība piedzīvoja divus zaudējumus, pagājušajā mačā otrdien ar 5:6 pagarinājumā piekāpjoties Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Somijas komandai Helsinku "Jokerit".

Iepriekšējo savstarpējo maču komandas aizvadīja oktobra sākumā, kad rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu izbraukumā ar 1:3.

Turpinājumā svētdien rīdzinieki savā laukumā uzņems arī Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas, bet pēc tam sekos ar valstsvienību spēlēm saistītais pārtraukums. 22.decembrī rīdzinieki viesosies pie Horvātijas komandas Zagrebas "Medveščak", bet gada pēdējā spēlē 28.decembrī uzņems Kaspara Daugaviņa pārstāvēto un Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Sezonas pēdējos trijos mēnešos Rīgas "Dinamo" komandai atlicis kopā aizvadīt vēl tikai sešas izbraukuma spēles, bet pārējos mačus rīdzinieki aizvadīs savā laukumā.

Rīgas "Dinamo" ar 47 punktiem 38 mačos atrodas 12.pozīcijā Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot par desmit punktiem.

Tikmēr "Ņeftehimik" ar 60 punktiem 40 cīņās ir astotā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!