Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā otrdien debitēja latviešu uzbrucējs Bruno Zabis, palīdzot Rīgas "Dinamo" uzvarēt Zagrebas "Medveščak" komandu, un pats hokejists atzina, ka bija satraucies, taču pēc pirmās nomaiņas spēle "aizgāja".

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 3:0 pārspēja "Medveščak" hokejistus. Šī rīdziniekiem bija pirmā spēle pēc sastāva "tīrīšanas".

"Gatavojos spēlei kā ierasts. Laukumā atlika pildīt trenera uzdevumus. Pats par spēli esmu ļoti priecīgs. Mūsu maiņai arī izdevās gūt vārtus. Labi, ka daudz metām pa vārtiem," stāstīja Zabis. "Pirms spēles bija satraukums, nedaudz jau kājas trīcēja. Tāda kā mandrāža. Pēc pirmās nomaiņas jau spēle "aizgāja". Biju apošņājis gaisu. Tālāk jau bija vieglāk."

Zabis šajā mačā nospēlēja nepilnas deviņas minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, kā arī izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

"Komandā mani uzņēma labi. Pirmajā treniņā gan biju tāds kā apmaldījies. Bija jāaprod. Pēc tam sakārtoju domas un jutos labi. Galvenais ir pildīt treneru norādījumus," uzsvēra hokejists, kurš šajā sezonā ir rezultatīvākais spēlētājs Latvijas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!