Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra kritizēja tiesnešu darbu Gagarina kausa pirmās kārtas spēlē pret Helsinku "Jokerit".

Jau vēstīts, ka "Torpedo" ar rezultātu 3:4 piekāpās "Jokerit". Šajā mačā latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš nopelnīja 5+20 minūšu noraidījumu, jo no aizmugures apmalē iegrūda Brendonu Kozunu. Sodu Latvijas hokejistam piesprieda latviešu tiesnesis Eduards Odiņš, kurš brīdi vēlāk par strīdēšanos uz ģērbtuvēm aizsūtīja arī Skudru.

"Kamēr neiejaucās tiesneši, bija laba spēle. Nevēlos teikt, ka viņi bija "Jokerit" pusē, bet trešajā periodā līdz Daugaviņa noraidījumam "Jokerit" nebija neviena momenta," somu medijs "Iltalehti" citēja Skudru. "Tajā brīdī es tiesnesim pateicu, ka nesaprotu viņa rīcību un ka viņa līmenis nav pietiekami labs šai līgai. Nedomāju, ka viņam patika tas, ko pateicu."

Sērijā līdz četrām uzvarām šajā Gagarina kausa duelī rezultāts ir neizšķirts 1-1. Nākamās divas abu komandu spēles notiks Ņižņijnovgorodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!