Foto: Sputnik/Scanpix

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs pēc komandai neveiksmīgās Kontinentālās hokeja sezonas (KHL) atzinis, ka vienībā pietrūcis vārtu guvēju un ka sastāva komplektāciju būtu vēlams sākt agrāk.

"Runājot par "Dinamo" aizvadīto sezonu un nākotni, gribētu teikt, ka vajadzētu pacensties ātrāk sākt [spēlētāju] atlasi," Sējēju citē KHL oficiālā mājas lapa. "Šajā čempionātā mums bija grūti gūt vārtus, 10 – 12 spēles bija ar vienu iemestu ripu, 10 – vispār bez. Ja ar vieniem gūtiem vārtiem dabūjām punktus, tas jau bija sasniegums. Tajā pašā laikā ne tik daudz arī ielaidām. Tāpēc uzdevums starpsezonai ir skaidrs - meklēt vārtu guvējus. Protams, tādu kā Sergejs Mozjakins vairāk nav, taču ir jāmēģina atrast līderus. Tuvākajā laikā izrunāsim ar vadību un izlemsim, kā un ar ko darbosimies."

Kā zināms, savu devīto sezonu KHL Rīgas "Dinamo" noslēdza ar pēdējo vietu Rietumu konferencē. Regulārajā čempionātā 60 spēlēs "Dinamo" hokejisti kopumā guva 116 vārtus, bet savos vārtos ielaida 158 ripas. rezultatīvākie vārtu guvēji komandā bija Lauris Dārziņš un Miks Indrašis, kuri guva pa 11 vārtiem katrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!