Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KH) regulārajā čempionātā kārtējo neveiksmi ceturtdien, 20. septembrī, piedzīvoja Mika Indraša pārstāvētais klubs Maskavas "Dinamo", kas ar 0:4 piekāpās spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA vienībai.

Indrašis nospēlēja 15 minūtes, kuru laikā izcēlās ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

SKA jau pirmajās nepilnās deviņās minūtēs guva trīs vārtus, pēc kā Maskavas "Dinamo" veica vārtsargu maiņu. Ceturtos vārtus SKA guva pēdējā perioda septītajā minūtē, bet Maskavas kluba hokejistiem pārspēt SKA vārtu vīru Igoru Šestjorkinu tā arī neizdevās.

Maskavas "Dinamo" šajā sezonā astoņās spēlēs guvis tikai divas uzvaras, kas vienībai dod pēdējo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Citā mačā Artūra Kuldas pārstāvētā vienība Čerepovecas "Severstaļ" ar 1:4 piekāpās Minskas "Dinamo", kura rindās ar "hat trick" izcēlās Andrejs Kosticins. Kulda nospēlēja 20 minūtes, četras reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī trīs reizes pielietoja spēka paņēmienu.

Tikmēr veiksmīgi iesākto sezonu turpina Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard", kas ar 3:1 uzvarēja Novosibirskas "Sibirj". "Avangard" tas bija septītais panākums astoņās spēlēs un piektā uzvara pamatlaikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!