Foto: Publicitātes foto
Reinis Znotiņš ir kļuvis par Latvijas čempionu skrituļslidošanā - svētdien Jūrmalā notikušā skrituļslidošanas festivāla sporta distanci viņš pieveica 1 stundā, 17 minūtēs un 21 sekundē, informēja sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Sporta distancē ātrākie izrādījās Igaunijas sportisti Kerts Keskpaiks un Lauri Korts, taču viņi nebija Latvijas čempionāta ieskaitē. Trešajā vietā finišējušais Znotiņš kļuva par Latvijas čempionu.

Dāmu konkurencē uzvaras laurus plūca un par Latvijas čempioni kļuva Laima Kaufiņa, kas distanci pievārēja 1 stundā, 17 minūtēs un 26 sekundēs. Godpilno otro vietu izcīnīja Diana Kāreste no Igaunijas, bet trešais labākais sniegums bija Antrai Zemītei.

Kopumā sporta distancē uz starta izgāja 50 Latvijas un vairāku citu valstu spēcīgākie skrituļslidotāji.

Sporta distancē ar labiem rezultātiem piedalījās arī elites braucēju komandas no Igaunijas un Lietuvas, kā arī no Krievijas un Ukrainas.

43,5 kilometru garā "Turkish Airlines" Sporta distance bija viena no distancēm "LUKOIL" Jūrmalas skrituļslidošanas festivālā. Kopumā bija četras distances – "Turkish Airlines" Sporta distance (43,5 km), ''Comedy Club'' Tautas distance (14,5 km), ''SEESAM'' Ģimenes distance (4,5 km) un LEGO bērnu distance.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!