Foto: Publicitātes attēls
17. oktobrī Siguldā savu trešo sezonu uzsāks tautas ziemas sacīkšu seriāls "Showel Race", kurā dalībnieki, sēžot uz lāpstām, traucas lejā pa Siguldas bobsleja un skeletona trasi, informēja organizatori.

Centrālie vakara notikumi risināsies plkst. 18:00, kad cīņu par "Showel Race" lāpstu šļūkšanas sacīkšu medaļām uzsāks ātrākie vīru konkurences dalībnieki.

Savā trešajā sacensību sezonā jauninājumus un pārsteigumus sola ne tikai organizatori, bet arī atbalstītāji. Redzēt un izbaudīt būs daudz ko - no traukšanās trasē dalībnieku statusā līdz neaizmirstamiem skatiem un emocijām līdzjutēju vidū.

Klīst baumas, ka pirmo reizi sacensību vēsturē kādu no posmiem dalībnieki aizvadīs braucot lejā uz lāpstas no pašas trases augšas – septītā stāva. Šajā sezonā dalībnieki sacentīsies kopumā 6 posmos katrā no disciplīnām - dāmām, vīriešiem un divnieku ekipāžām.

Lai iedrošinātu sacīkšu potenciālos dalībniekus, šosezon ir palielināts treniņu skaits tiem, kas vēlas pamēģināt šo visnotaļ ekstrēmo nodarbi, taču nav droši savas spējas mēģināt sacīkšu režīmā. Sacīkšu un treniņu kalendārs, reģistrācija un jaunumi "showelrace.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!