Foto: F64

Latvijas hokeja izlases treniņiem ceturtdien pievienojies 21 gadu vecais aizsargs Ralfs Freibergs, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Aizvadītajā sezonā Freibergs spēlēja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionāta komandā "Bowling Green State". Viņš komandā aizvadīja astoņas spēles, kurās guva vienus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Tik mazu spēļu skaitu NCAA čempionātā viņš aizvadīja, jo izcieta 33 spēļu diskvalifikāciju par to, ka iepriekš spēlējis profesionālā līmenī "Dinamo/Juniors" komandā. Iepriekš viņš pārstāvējis arī Latvijas U-18 un U-20 izlases.

Tāpat ar izlasi kopā trenējas uzbrucējs Armands Bērziņš, kurš izlasei pēc kluba sezonas beigām Ukrainā pievienojās ar savainotu potīti. Iepriekš viņš nevarēja trenēties uz ledus.

Tāpat valstsvienība joprojām gaida, kad pievienosies uzbrucējs Lauris Dārziņš, kuram pēc sezonas jānokārto formalitātes Kazaņas "Ak Bars" komandā.

Šobrīd Latvijas izlases treniņos piedalās uzbrucēji Miks Indrašis, Jānis Sprukts, Roberts Jekimovs; Gints Meija, Juris Štāls, Elvijs Biezais; Ronalds Ķēniņš, Vitālijs Pavlovs, Māris Bičevskis, Koba Jass, Andris Džeriņš, Aleksejs Širokovs, Juris Upītis, Lauris Bajaruns un Mārtiņš Cipulis; aizsargi Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Māris Jass, Oskars Cibuļskis, Mārtiņš Porejs, Mārtiņš Jakovļevs, Agrus Saviels, Jānis Andersons, kā arī vārtsargi Māris Jučers, Ervīns Muštukovs, Jānis Kalniņš, Kristers Gudļevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!